Blog

Welke domeinnaam kiezen?

Heb jij een bedrijf en ben je van plan om een website te laten bouwen? Dan heb je een domeinnaam nodig. Maar welke domeinnaam moet je eigenlijk kiezen? Vandaag gaan we samen op onderzoek uit om antwoord kunnen geven op deze vraag

Welke domeinnaam moet je eigenlijk kiezen?

Active24.nl heeft een mooie lijst samengesteld van tips voor een goede domeinnaam:

1. Kort
2. Eenvoudig
3. Uniek
4. Zoekmachinevriendelijk
5. Specifiek

Deze tips helpen natuurlijk al enorm, maar het blijft lastig om zomaar een unieke naam te bedenken. Zoals je bij Matthias Marketing ziet, heb ik ervoor gekozen om mijn eigen naam te gebruiken. Dit heb ik gedaan omdat ik het persoonlijke aspect naar voren wilde laten komen. Ik vind het belangrijk om persoonlijk contact te hebben met mijn klanten. Daarnaast ben ik een eenmanszaak en werk ik dus alleen.

De tip die ik je persoonlijk kan meegeven? Kies iets waar jij je goed bij voelt en echt persoonlijk bij jou past. Het is immers een naam die lang zal blijven bestaan. Kom je er echt niet uit? Dan kun je ook iemand inhuren om jou te helpen met je zoektocht.

De voordelen van WordPress