Selecteer een pagina

Waarom jouw WordPress website onderhoud nodig heeft

Wordpress website onderhoud

Heeft jouw bedrijf een WordPress website? Dan heeft deze onderhoud nodig. Waarom is dit eigenlijk het geval? En hoe kun je het beste jouw website onderhouden? Je leest het in deze blog.

Updates

Heeft jouw bedrijf een WordPress website? Dan moet jouw website regelmatig worden geüpdatet. Deze updates zijn van zowel WordPress zelf, als de thema’s die worden gebruikt voor de bouw van de websites en plugins. Deze drie elementen werken allemaal samen. Hierdoor is het van belang dat deze drie elementen dus ook geüpdatet blijven voor de veiligheid en gebruiksvriendelijkheid van de website.

Hoe kun je het beste jouw WordPress website onderhouden?

Je kunt er voor kiezen om je website zelf te onderhouden. Maar dit betekent wel dat je zelf onder de knie moet krijgen hoe je een back-up installeert, back-ups terug moet zetten en hoe je de website update. Gaat er dan iets mis na de updates en ziet de website er opeens heel anders uit? Dan moet je een back-up terugzetten en stap voor stap uitzoeken waar het probleem zich bevindt. Dit kan voor iemand die onervaren is heel wat werk zijn. En daarnaast wil je toch helemaal niet bezig zijn met de onderhoud van je website?

Ik onderhoud de websites voor al mijn klanten. Alle klanten die bij mij een website laten bouwen nemen een onderhoudspakket. Ik kies bewust om dit te combineren omdat ik het belangrijk vindt dat de klant zijn/haar website niet ziet als een kant en klaar product dat na oplevering gewoon online kan worden gezet zonder er verder naar om te kijken. Natuurlijk begrijp ik ook dat je niet veel kosten wilt hebben aan de onderhoud van de website.

Matthias Marketing heeft drie onderhoudspakketten waaruit klanten kunnen kiezen. Hierdoor is er voor elke klant die met mij gaat samenwerken een pakket dat bij hem/haar past.

Matthias Marketing