Selecteer een pagina

Hoe kun je een Shopify webshop laten maken?

De beste manier om een shopify webshop te laten maken

Er bestaan verschillende systemen waar je websites mee kunt bouwen. Een daarvan is de welbekende Shopify. Shopify is een platform waarmee je vrij gemakkelijk je eigen webshop kunt maken. Zo hebben webshops die gebruik maken van het platform volgens Shopify & You 5.1 miljard verkopen gehad in 2020. Een enorm aantal! Shopify is dus voor veel mensen een goede keus als het gaat om een webshop bouwen. Maar hoe kun je eigenlijk een Shopify webshop laten bouwen? En hoeveel kost het bouwen van een Shopify Webshop? Vandaag geven we antwoord op die twee vragen.

 

shopify webshop laten maken

Zelf een Shopify webshop maken

Heb je als beginnende ondernemer niet veel geld om een Shopify webshop te laten bouwen? Dat is bij Shopify geen probleem. Met hun eigen builder en de duizenden tutorials die je op YouTube kunt vinden, kun je zelf een mooie webshop maken. Een Shopify webshop laten maken hoeft dus in principe. Je kunt het gewoon zelf. Uiteraard moet je wel afwegen of de tijdsinvestering in het bouwen van jouw webshop het waard is tegenover het uitbesteden.

Voordelen van het Shopify platform

Wil jij misschien een Shopify webshop laten maken, maar ben je nog niet zeker of Shopify het juiste platform voor jou is? Ik zet een aantal voordelen van het platform voor je op een rij:

  • Shopify heeft enorm veel apps waar je jouw webshop mee kunt uitbreiden 
  • Shopify regelt zelf de hosting voor je (dit hoeft dus niet bij een derde partij)
  • Groot aanbod in verschillende thema’s om jouw webshop mee te bouwen 
  • Snel je eigen webshop bouwen en publiceren 
  • Groot aanbod aan betalingsmogelijkheden voor jouw potentiële klanten
  • Je betaalt een vast maandbedrag bij aan Shopify

Kosten voor het bouwen van een Shopify webshop

Wat zijn nu eigenlijk de kosten voor het bouwen van een Shopify Webshop? Dit verschilt nogal per bedrijf. Zo kun je bij IQ Leads een Shopify webshop laten bouwen vanaf €3000,-. Het komt er op neer dat iedere webshop anders is. Een Shopify webshop laten bouwen is daarom ook maatwerk. Je kunt voor goedkoper dan €3000,- een webshop laten bouwen, maar het kan ook 10 keer duurder. Kijk daarom goed met welk bedrijf je in zee wilt.

Shopify Kosten

Conclusie

Wil je graag een Shopify website laten maken? Dan is het verstandig om goed te kijken naar de mogelijkheden. Zo kun je volledig zelf een webshop in Shopify maken, maar kost dat meer tijdsinvestering dan het laten uitbesteden aan een bedrijf. Vind je het dat niet waard? Dan kun je een Shopify website laten maken door een derde partij.

 

Lees mijn andere blogs

 

Wat is Shopify Payments?

Wat is Shopify Payments?

Als e-commerceondernemer ben je voortdurend op zoek naar manieren om het afrekenproces voor je klanten eenvoudiger en veiliger te maken. Een van de beste manieren om dit te doen is door gebruik te maken van Shopify Payments. Maar wat is Shopify Payments precies en hoe...

Bloggen in Shopify

Bloggen in Shopify

In deze blogpost willen we je graag laten zien hoe je optimaal kunt bloggen op Shopify. Het hebben van een goede blogstrategie kan namelijk veel voordelen opleveren, zoals meer verkeer naar je website, hogere betrokkenheid bij je doelgroep en uiteindelijk meer...

De kracht van zoekmachine-optimalisatie (SEO)

De kracht van zoekmachine-optimalisatie (SEO)

Als we denken aan digitale marketing, denken we vaak aan sociale media en betaalde advertenties. Maar één van de meest effectieve manieren om organisch verkeer naar je website te trekken is door middel van zoekmachine-optimalisatie (SEO). Met SEO zorg je ervoor dat je...

Matthias Marketing