Selecteer een pagina

Hoe kun je een Shopify webshop laten maken?

De beste manier om een shopify webshop te laten maken

Er bestaan verschillende systemen waar je websites mee kunt bouwen. Een daarvan is de welbekende Shopify. Shopify is een platform waarmee je vrij gemakkelijk je eigen webshop kunt maken. Zo hebben webshops die gebruik maken van het platform volgens Shopify & You 5.1 miljard verkopen gehad in 2020. Een enorm aantal! Shopify is dus voor veel mensen een goede keus als het gaat om een webshop bouwen. Maar hoe kun je eigenlijk een Shopify webshop laten bouwen? En hoeveel kost het bouwen van een Shopify Webshop? Vandaag geven we antwoord op die twee vragen.

 

shopify webshop laten maken

Zelf een Shopify webshop maken

Heb je als beginnende ondernemer niet veel geld om een Shopify webshop te laten bouwen? Dat is bij Shopify geen probleem. Met hun eigen builder en de duizenden tutorials die je op YouTube kunt vinden, kun je zelf een mooie webshop maken. Een Shopify webshop laten maken hoeft dus in principe. Je kunt het gewoon zelf. Uiteraard moet je wel afwegen of de tijdsinvestering in het bouwen van jouw webshop het waard is tegenover het uitbesteden.

Voordelen van het Shopify platform

Wil jij misschien een Shopify webshop laten maken, maar ben je nog niet zeker of Shopify het juiste platform voor jou is? Ik zet een aantal voordelen van het platform voor je op een rij:

  • Shopify heeft enorm veel apps waar je jouw webshop mee kunt uitbreiden 
  • Shopify regelt zelf de hosting voor je (dit hoeft dus niet bij een derde partij)
  • Groot aanbod in verschillende thema’s om jouw webshop mee te bouwen 
  • Snel je eigen webshop bouwen en publiceren 
  • Groot aanbod aan betalingsmogelijkheden voor jouw potentiële klanten
  • Je betaalt een vast maandbedrag bij aan Shopify

Kosten voor het bouwen van een Shopify webshop

Wat zijn nu eigenlijk de kosten voor het bouwen van een Shopify Webshop? Dit verschilt nogal per bedrijf. Zo kun je bij IQ Leads een Shopify webshop laten bouwen vanaf €3000,-. Het komt er op neer dat iedere webshop anders is. Een Shopify webshop laten bouwen is daarom ook maatwerk. Je kunt voor goedkoper dan €3000,- een webshop laten bouwen, maar het kan ook 10 keer duurder. Kijk daarom goed met welk bedrijf je in zee wilt.

Shopify Kosten

Conclusie

Wil je graag een Shopify website laten maken? Dan is het verstandig om goed te kijken naar de mogelijkheden. Zo kun je volledig zelf een webshop in Shopify maken, maar kost dat meer tijdsinvestering dan het laten uitbesteden aan een bedrijf. Vind je het dat niet waard? Dan kun je een Shopify website laten maken door een derde partij.

 

Lees mijn andere blogs

 

De kracht van zoekmachine-optimalisatie (SEO)

De kracht van zoekmachine-optimalisatie (SEO)

Als we denken aan digitale marketing, denken we vaak aan sociale media en betaalde advertenties. Maar één van de meest effectieve manieren om organisch verkeer naar je website te trekken is door middel van zoekmachine-optimalisatie (SEO). Met SEO zorg je ervoor dat je...

De 7 beste WordPress-plugins om je website te optimaliseren

De 7 beste WordPress-plugins om je website te optimaliseren

Als je een bedrijf of persoon bent met een website, dan is het belangrijk om deze website te optimaliseren voor zoekmachines zoals Google. Door middel van WordPress-plugins kan dit proces gemakkelijker worden gemaakt en kunnen de resultaten nog beter worden. In dit...

Het voordeel van Elementor PageBuilder voor WordPress

Het voordeel van Elementor PageBuilder voor WordPress

Als een van de meest populaire pagebuilders voor WordPress, wil ik graag de voordelen van Elementor voor Wordpress met je delen. In deze blogpost gaan we dieper in op de belangrijkste voordelen van Elementor en laten we zien waarom het een van de beste pagebuilders is...

Matthias Marketing