Selecteer een pagina

Wat is de beste website builder in 2023?

Welke website builder moet jij kiezen in 2023?

Wil je als bedrijf serieus worden genomen in 2023? Dan moet je een website hebben. Er zijn veel verschillende manieren waarop je een website kan bouwen. Zelf heb ik een grote voorkeur voor WordPress vanwege de oneindige mogelijkheden. Binnen WordPress kun je gebruik maken van verschillende website builders. Maar wat is nu de beste website builder in 2023? In deze blog lichten we drie builders uit en wat de voordelen zijn van deze website builders. Ook leg ik uit welke website builder ik het fijnst vind om mee te werken.

 

Elementor

Elementor staat bij vele ondernemers bekend als de beste website builder voor WordPress. De voordelen van Elementor is dat je heel gemakkelijk zelf een website kunt maken. Elementor is namelijk een drag-and-drop page builder. Dit betekent dat je heel gemakkelijk elementen aan je website kunt toevoegen zonder enig kennis te hebben van webdesign. Ben je op zoek naar een webdesigner die een website voor je kan bouwen in Elementor? Dan moet dat geen probleem zijn. Veel beginnende webdesigners maken gebruik van WordPress in combinatie met Elementor. Daarnaast kan Elementor ook gebruikt worden om een een volledige website op maat te maken voor jouw bedrijf. Genoeg mogelijkheden dus. 

Elementor

Divi

De Divi builder en Elementor vind ik naar mijn mening veel op elkaar lijken. Mijn persoonlijke favoriet is de Divi builder van Elegant Themes. De interface van Divi brengt jouw website naar een heel nieuw level. De Divi builder is makkelijk in gebruik doordat het echt gericht is op jou als gebruiker. Daarnaast hebben ze heel veel tutorials die je stap voor stap uitleggen hoe je jouw website perfect vorm kunt geven. Voor mij is het ontwikkelen van een website met Divi een hobby. Ik bouw nu al 3,5 jaar websites met de Divi builder en heb nog geen een keer de gedachte gehad om te switchen van builder. Voor mij is daarom de Divi builder echt de beste website design software.

 

Divi Builder

Avada

In 2019 heb ik een half jaar met Avada mogen werken. Waar ik vooral versteld van stond waren de ontelbare mogelijkheden om kleine aanpassingen te blijven doorvoeren op de website. Wil je gaan voor een echt uitgebreide builder? Dan is Avada wellicht de beste website builder voor jou.

 

Avada

Samengevat

De drie website builders die ik hierboven heb uitgelicht zijn er slechts drie van zoveel verschillende builders waaruit je kunt kiezen. Dus welke welke website builder is de best website builder software? Ik denk dat je daar zelf achter moet komen. Voor mij persoonlijk is de beste website builder de Divi builder. Maar dit hoeft niet te betekenen dat jij een voorkeur hebt voor een andere. Probeer daarom ook zeker Elementor of Avada uit. Of kies een geheel andere builder die niet in deze top drie staat. Een goede website design software is een software dat aansluit op jouw behoeftes.

 

Lees mijn andere blogs

 

Wat is Shopify Payments?

Wat is Shopify Payments?

Als e-commerceondernemer ben je voortdurend op zoek naar manieren om het afrekenproces voor je klanten eenvoudiger en veiliger te maken. Een van de beste manieren om dit te doen is door gebruik te maken van Shopify Payments. Maar wat is Shopify Payments precies en hoe...

Bloggen in Shopify

Bloggen in Shopify

In deze blogpost willen we je graag laten zien hoe je optimaal kunt bloggen op Shopify. Het hebben van een goede blogstrategie kan namelijk veel voordelen opleveren, zoals meer verkeer naar je website, hogere betrokkenheid bij je doelgroep en uiteindelijk meer...

De kracht van zoekmachine-optimalisatie (SEO)

De kracht van zoekmachine-optimalisatie (SEO)

Als we denken aan digitale marketing, denken we vaak aan sociale media en betaalde advertenties. Maar één van de meest effectieve manieren om organisch verkeer naar je website te trekken is door middel van zoekmachine-optimalisatie (SEO). Met SEO zorg je ervoor dat je...

Matthias Marketing