Blog

Waarom een website laten maken?

Waarom een website laten maken?

Het internet is niet meer weg te denken anno 2022. Volgens de statistieken van het CBS maakt gemiddeld 87,6% van de nederlanders (in 2021) dagelijks gebruik van het internet. Hier zit jouw doelgroep vast en zeker tussen. Maar waarom is het verstandig om deze doelgroep via een website te bereiken? Vandaag gaan we dieper in op deze vraag.

Online is even belangrijk als offline

We kunnen er niet meer omheen draaien. Voor een bedrijf is het even belangrijk om zowel online als offline zichtbaar te zijn. Voor sommigen branches, zoals marketingbureau’s, webdesigners & virtuele assistenten is het zelfs belangrijker om online zichtbaar te zijn i.p.v. offline. Iedereen beweegt mee met de tijd waarin technologie ons vooruitschiet. Een website is daarom een must voor elke onderneming. Hieronder nog een aantal redenen waarom je een website nodig heb voor jouw bedrijf:

• Groter bereik
Door een website te laten bouwen kun je duizenden potentiële klanten bereiken.

• Duidelijk overzicht van jouw producten/diensten
Klanten hebben altijd toegang tot jouw website met een mooi overzicht van jouw producten/diensten. Hierdoor creëer je een extra verkoop kanaal.

• Extra communicatie middel
Een website is een extra communicatie middel. Zo kun je bijvoorbeeld een live-chat toevoegen aan je website om direct te communiceren met klanten, en kunnen klanten contact met jouw bedrijf opnemen door de contactgegevens die we op de website vermelden.

• Een website is jouw online visitekaartje
Je wilt dat jouw bedrijf een professionele uitstraling heeft. In samenwerking met een webdesigner kun je precies de website zo vormgeven, dat jouw bedrijf een unieke en persoonlijke uitstraling krijgt.

Wil jij een website laten bouwen?

Wil jij een website laten bouwen? Dat kan! Er zijn veel webdesigners die een prachtige website kunnen bouwen voor jouw bedrijf. Ik ben zelf ook een webdesigner en kom graag met jouw in contact om samen de mogelijkheden te bespreken.