Blog

Hoeveel kost het om een website te laten bouwen?

Hoeveel kost het om een website te laten bouwen?

Je hebt vast al gezien dat er veel verschillende webdesigners in Nederland zijn. Deze webdesigners prijzen hun diensten allemaal aan op een andere manier. Zo zie je dat er wordt gewerkt met uurtarieven of vaste pakketten.

De conclusie is dat iedere webdesigner uniek werkt en daardoor ook een specifieke doelgroep aanspreekt.

Wie is Matthias als webdesigner?

Ik zou mijzelf omschrijven als een persoonlijke webdesigner met liefde voor minimalistisch design. Dit houdt in dat ik het belangrijk vind om vaak persoonlijk contact te hebben met de opdrachtgever. Minimalistisch design focust zich op simpliciteit en vooral niet gebruik maken van overbodige elementen. Dit zorgt ervoor dat de boodschap die de desbetreffende onderneming heeft, zo duidelijk mogelijk overkomt. Ik heb 2 verschillende pakketten. Deze zijn te vinden op mijn tarieven-pagina. Ik heb ruim 2,5 jaar ervaring in webdesign en doe nog iedere dag nieuwe ideeën op.

Benieuwd of wij een match zijn? Neem contact met mij op.

Ik wil

12 + 4 =